ABOUT US

ABOUT US

Meet & Greet Paul Van de Putte…

Een ondernemer pur sang, sales expert, commercieel analist en de drijvende kracht achter Quadrillion. In 1993 zette Paul zijn eerste commerciële stappen in de retailsector met een sterke focus op zijn kernkwaliteiten: verkopen én strategisch commercieel denken. Meteen de start van een succesvolle nationale en internationale salescarrière. In 2009 gooide Paul zijn anker uit en startte hij Quadrillion, een eigen firma gespecialiseerd in salestrajecten en commerciële projecten voor grote multinationals, kmo’s met groeiplannen en ambitieuze startups.

Quadrillion brengt zuurstof in uw organisatie…

Met een rugzak vol ervaring en expertise, een gedegen kennis van de markt en een open frisse blik stapt Quadrillion in uw organisatie. Paul is uw mentor en begeleider van uw salesteam en een betrouwbare raadgever die vanaf dag één betrokken is. Quadrillion analyseert uw behoeften, uw producten of diensten, verbreedt het ‘tunnel denken’, bekijkt het marktpotentieel en durft de zaken kritisch in vraag te stellen met één duidelijk doelstelling: uw sales boosten!

Trek al uw salesregisters open met Quadrillion…

Quadrillion biedt een volledige waaier aan salesstrategieën en commerciële activiteiten aan: van het opzetten van een strak salesplan tot het in de markt zetten van nieuwe producten, van het screenen van salestalent tot het coachen van salesteams, van het tijdelijk versterken van uw salesforce tot het onderhandelen van nieuwe contracten op nationaal en internationaal niveau.

Waarom werken met Quadrillion?

A la carte │ Salesworkshops en individuele salescoaching afgestemd op uw bedrijf.

Expertise │ Stevige basis in de commerciële markt met kennis van het marktpotentieel.

Innovatie │ Met een open vizier verouderde businessmodellen omschakelen.

Netwerken │ Internationale trajecten onderzoeken en partnerships afsluiten.

Doelgericht │ Een instant boost voor uw salesteam en uw organisatie.>> Quadrillion inschakelen in uw sales team?
ONTDEK HIER ONZE EXPERTISES >>

>> Heeft u vragen voor Quadrillion?
AARZEL NIET OM CONTACT OP TE NEMEN >>

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x